La Casa del Médico: Mismo dinero, tres visiones

Enlace con la explicación del proceso en el BIM de enero 2023.Comunicación de Compromis.

El Pla Reviu (proposat per Compromís) contempla la restauració de la casa del metge Don Ricardo Cardona, si, però també proposa moltes altres accions de renovament del poble i dinamització. No obstant, l’equip de govern no ha preparat en els pressupostos cap partida per al desenvolupament d’aquest Pla.

Per a qué planifiquem, doncs?

Vols veure les notres 40 propostes? 👉comprom.is/fHn8baO

📌El Pla Reviu (propuesto por Compromís) contempla la restauración de la casa del médico Don Ricardo Cardona, si, pero también propone muchas otras acciones de renovación del pueblo y dinamización. No obstante, el equipo de gobierno no ha preparado ninguna partida en los presupuestos para el desarrollo de este Plan.

¿Para qué planificamos?

¿Quieres ver nuestras 40 propuestas? 👉comprom.is/fHn8baO


Comunicación del PSOE

▶️ La rehabilitació de la casa de Don Ricardo Cardona no hagués sigut possible sense la forta ajuda econòmica de la Generalitat.

🤝 Hem de treballar tots conjuntament per fer realitat un espai cultural i turístic de referència.

𝗘𝗹 𝘀𝗼𝗰𝗶𝗮𝗹𝗶𝘀𝗺𝗲 𝗹𝗶 𝘀𝗲𝗻𝘁𝗲 𝗯𝗲́ 𝗮𝗹 𝗻𝗼𝘀𝘁𝗿𝗲 𝗽𝗼𝗯𝗹𝗲 🌹

Respuesta del PP

Que la Generalitat Valenciana ha rescatat la Casa del Metge??? 😳 Però quina manera es esta d’inventar o de viure una realitat paral·lela?

1. La idea de comprar esta casa tan emblemàtica per al nostre poble i recuperar-la ha sigut de l’equip de govern del Partit Popular. Com fer el Pla Reviu per revitalitzar el nucli d’Alcalà.

2. No ha vingut la Generalitat en una maleta repartint diners. Ens hem guanyat la subvenció del Pla Conviure que ens donen per concurrència competitiva. Altres pobles han presentat els seus projectes i no han guanyat. Natros sí. Com els fons europeus que tampoc ens els regalen.

3. La primera fase de la Casa del Metge coste 526.000 euros, la Generalitat aporte 386.000 euros i l’Ajuntament fa tots els tràmits (fer el projecte, licitar, adjudicar, supervisar l’obra, etc) i aporte 140.000 euros.